Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ. ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ...


Έτοιμη την έχουμε πάντως την επίρριψη των ευθυνών στον καιρό για όλα τα κακώς κείμενα. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η παρουσία τριών τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανοιχτά της Μυκόνου οφείλεται στις… δυσμενείς καιρικές συνθήκες και όχι στο ότι ήθελαν να ψαρέψουν… Σωστά, γιατί η Μύκονος βρίσκεται και μεσοπέλαγα και δίπλα στις τουρκικές ακτές…

Απάντηση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε δημοσιεύματα
Με αφορμή δημοσιεύματα περί δήθεν αλίευσης από αλιευτικά σκάφη σημαίας Τουρκίας εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται ότι πρόκειται για αλιευτικά τα οποία μεταφέρουν ιχθυοκλωβούς με αλίευμα από τη θάλασσα της Μεσογείου με προορισμό την Τουρκία, αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προστατευθούν από τον καιρό, εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων.
Τα εν λόγω σκάφη κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα και μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα κατευθυνθούν στον τελικό προορισμό τους, που είναι τα έναντι Τουρκικά παράλια.
Κατά συνέπεια, δεν τίθεται κανένα θέμα αλίευσης από Τουρκικά αλιευτικά σκάφη, εντός των Ε.Χ.Υ.

ΣΧΟΛΙΟ ΦΕΙΔΙΠΠΟΥ: ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΒΟΥΛΗ. 

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΘΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ.


ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ_ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ_ΚΟΜΜΑ_ΧΡΩΜΑ

ΑΓ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΠΟΘΙΑ- ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΤΗΛ: 6942412335

WEB-ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΗΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.